Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - SMI Server - Geïntegreerd beveiligingssysteem
  1. Home
  2. Elektronische beveiliging
  3. Geïntegreerde beveiligingssystemen en toegangscontrole

Geïntegreerde beveiligingssystemen en toegangscontrole

Fichet kan bogen op een gedegen knowhow en lange ervaring als fabrikant op het vlak van toegangscontrole, en ontwikkelde met SMI Server een geïntegreerde beveiligingsbeheeroplossing. Deze oplossing is opgezet rond een uniform en open besturingssysteem, en kan worden aangepast aan elk vraagstuk inzake beveiligingsbeheer.
Fichet Security Solutions België - Visa ANSSI
SMI is gecertificeerd en goedgekeurd door ANSSI (de Franse tegenhanger van het CCB), wat garant staat voor de robuustheid van het systeem en het engagement van Fichet voor een langdurige betrouwbaarheid.

Het beveiligingsbeheer optimaliseren

SMI Server is een geïntegreerd systeem dat is ontworpen om het algemene beveiligingsbeheer
van de locaties te optimaliseren. Het zorgt, binnen één enkel besturingssysteem, voor het beheer van de toegangscontrolerechten en -processen, de verwerking en kwalificatie van de alarmen om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Uniform beheer

SMI Server geeft een overzicht van uw locaties en van de beveiligingsfuncties die daar zijn geïmplementeerd. Het systeem biedt de mogelijkheid geavanceerde toegangscontrole-, inbraakdetectie- en camerabewakingsfuncties lokaal of op afstand en in real time te beheren.

Meer weten

Modulariteit en openheid

De oplossing is geschikt voor elke configuratie, van de meest eenvoudige tot de meest complexe. Door de modulaire opbouw kan het systeem meegroeien, zowel wat het beveiligingsniveau als wat de omvang van uw installaties betreft. De configureerbare interfaces bevorderen de integratie en dialoog met elk systeem van derden.

Meer weten

Kracht en flexibiliteit

SMI Server is ontwikkeld op basis van de nieuwste Microsoft-technologieën en steunt op schaalbare architecturen. Het biedt geavanceerde functies om zich aan te passen aan elke configuratie en elke beheertoepassing: bewaking op basis van dynamische plannen, beheer van meerdere locaties, meerdere gebouwen, meerdere systemen ...

Meer weten

Ergonomie en gebruiksvriendelijkheid

Onze allernieuwste, volledig instelbare bedieningsinterface is buitengewoon intuïtief en wordt zeer geprezen voor zijn ergonomie. Hij stelt gebruikers in staat alle gespecialiseerde functies integraal en eenvoudig te beheren met een paar klikken.

Meer weten

Duurzaamheid en compatibiliteit

Het systeemontwerp bevordert de compatibiliteit met oudere machineparken en biedt de mogelijkheid het systeem aan te passen aan veranderende behoeften van bedrijven. De oplossing wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe functies.

De verschillende modules van de oplossing

Toegangscontrole

Alle procedures en alle soorten toegangen beheren

SMI beheert alle toegangen vanaf de ingang van de locatie tot aan de deuren van de kantoren. Het is uitgerust met RFID- en biometrische lezers en verschillende autonome elektronische sloten ...

Fichet Security Solutions België - Geïntegreerd beveiligingssysteem en toegangscontrole SMI Server - Elektronische beveiliging
Inbraakdetectie

Alarmen, instructies en bijbehorende processen verwerken

Het systeem maakt het mogelijk om met één muisklik de geschiedenis van de gebeurtenissen, alarmmeldingen en gerelateerde informatie over alle gecontroleerde zones te raadplegen ...

Fichet Security Solutions België - Videobewaking CCTV - Elektronische Beveiliging
Camerabewaking

Integratie van camerabewakingssystemen

Met deze module kunt u de beelden van de verschillende videosystemen beheren om ze te koppelen aan inbraak- en toegangsgebeurtenissen ...

Grafische bewaking

Beschikbaar stellen van een bibliotheek van symbolen en animaties

Beheer uw beveiliging op een interactief niveau, met de mogelijkheid om de status te visualiseren, de geschiedenis te raadplegen en commando's te geven ...

Identificatie

Beheersing van identificatie- en authenticatietechnologieën

SMI ondersteunt de verschillende identificatietechnologieën (RFID, Mifare® DESFire, maar ook biometrie en mobiele hulpmiddelen ...)

Intercomsysteem

Verzekert de dialoog met de gebruiker

SMI ondersteunt verschillende intercomoplossingen, die kunnen worden gekoppeld aan de toegangscontrole en de videosystemen in een onderneming ...

SMI SERVER

Een totaalconcept op maat van uw behoeften.

Voordelen SMI SERVER
  • Geïntegreerde oplossing: SMI Server steunt op een breed scala aan veldapparatuur die kan worden aangepast aan uw beveiligingsniveau en aan de omgeving van uw locatie.
  • Kracht en prestaties: SMI Server vergemakkelijkt het beheer van complexe architecturen en vereenvoudigt het dagelijks gebruik van de beveiliging.
  • Modulariteit en flexibiliteit: Met SMI Server kunt u de oplossing aanpassen aan uw bedrijf, locatie en beveiligingseisen.
  • Flexibiliteit en openheid: dankzij een volledige beheersing van zowel de hardware- als softwarecomponenten in zijn aanbod is Fichet erin geslaagd zijn oplossing duurzaam te maken. Deze staat namelijk open voor externe systemen en is uitermate onderhoudsvriendelijk.
Meer weten

ANSSI-goedkeuring

SMI Server is beschikbaar in twee gecertificeerde uitvoeringen die voldoen aan de verwachtingen van bedrijven en van spelers van vitaal belang (OIV - opérateurs d'importance vitale) die over een solide toegangscontroleoplossing willen beschikken die wordt erkend door de Franse staat:

- SMI CSPN 01-01 : een flexibele en evolutieve oplossing, eenvoudig te implementeren en te installeren, met volledige integratie van het keyingproces, transparante lezers en een schaalbaar beveiligingsniveau,

- SMI CSPN 01-02 : alle voordelen van SMI voor regelgevende organisaties die gedwongen zijn tot een gereglementeerde verdeling van hun beveiligingssleutels.