Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Beveiligingsdeur -  Beveiligingsdeuren, partities en wanden

Beveiligingsdeur

De beveiligingsdeur is een verbinding tussen een openbare zone en een gecontroleerde zone. Ze vormt in feite een fysieke bescherming waarvan het weerstandsniveau moet worden gekozen in overeenstemming met uw beschermingsbehoeften.
Fichet Security Solutions België - Beveiligingsdeur - Beveiligingsdeuren, partities en wanden

Creëer de beveiligingsperimeter op maat van uw behoeften

Met zijn stalen of aluminium deuren van de DorTek-reeks biedt Fichet oplossingen die voldoen aan de strengste veiligheids- en beveiligingsnormen, om een optimale bescherming te garanderen vanaf de buitenkant tot de gevoelige of afgeschermde zones.

Strenge beveiligingscertificaten

Alle DorTek-beveiligingsdeuren van Fichet worden onderworpen aan strenge tests, uitgevoerd door onafhankelijke laboratoria. Ze voldoen aan de internationale normen voor weerstand tegen manuele aanvallen, kogels, explosies en brand. Afhankelijk van uw behoeften is het mogelijk deze weerstandseigenschappen te combineren om het gewenste beveiligingsniveau te halen.

MagTek, de inbraakwerende beveiligingsdeur

De stalen of aluminium MagTek-deuren zijn bestand tegen manuele aanvallen van om het even welk niveau, overeenkomstig de norm EN 1627.

Wanneer ze aan de buitenkant van een gebouw worden geplaatst, kunnen hun afmetingen, hun ontwerp en hun afwerking worden aangepast aan uw architectuur.  

Binnen voorkomen MagTek-deuren inbraakpogingen die gericht zijn tegen specifieke ruimten zoals de backoffice, technische ruimten en de tel- en opslagruimten waar het geld wordt bewaard voordat het wordt overgedragen aan de geldtransporteurs. Ze worden ook gebruikt om afgeschermde zones of, in verband met brand, overlappende zones af te bakenen.

Fichet Security Solutions België - Beveiligingsdeur Magtek A -  Beveiligingsdeuren, partities en wanden
MagTek A

Inbraakwerende aluminium deuren

De MagTek-beveiligingsdeuren zijn ontworpen om ruimten te beschermen tegen manuele inbraakpogingen, diefstal en inbraak, maar worden niettemin gekenmerkt door een aangename en discrete vormgeving ...

Fichet Security Solutions België - Beveiligingsdeur Magtek IA - Beveiligingsdeuren, partities en wanden
MagTek IA

Inbraakwerende aluminium deuren met thermische isolatie

De thermisch geïsoleerde beveiligingsdeuren MagTek IA zijn bestand tegen manuele aanvallen, maar hebben desondanks een elegante vormgeving. Ze voldoen aan de Europese richtlijn betreffende de energieprestaties van gebouwen en dragen zo bij aan een zuiniger energieverbruik.

Fichet Security Solutions België - Beveiligingsdeur CityDoor - Beveiligingsdeuren, partities en wanden
CityDoor

Stalen deuren met drievoudige bescherming

De CityDoor beveiligingsdeuren bieden een drievoudige gecertificeerde bescherming: ze zijn bestand tegen manuele aanvallen, brand en kogels. Ze zijn een ideale oplossing voor de beveiliging van gevoelige zones waar ook een noodevacuatie mogelijk moet zijn.

DarTek, kogelvrije beveiligingsdeur

De DarTek-serie biedt bescherming tegen ballistische projectielen. De deuren zijn gemaakt van aluminium- of staalprofielen met een bepantsering van ballistisch staal en zijn bestand tegen geweervuur tot klasse FB7, overeenkomstig EN 1522.

Om rekening te houden met de evoluerende dreiging, is de DarTek-reeks nu uitgebreid met een "AK47"-uitvoering die gecertificeerd is tegen Kalashnikov-aanvallen. Voor speciale niet-standaard toepassingen neemt u best contact op met ons.

Fichet Security Solutions België - Beveiligingsdeur Dartek IA - Beveiligingsdeuren, partities en wanden
DarTek IA

Kogelvrije deuren en wanden met thermische isolatie

De aluminium beveiligingsdeuren en -wanden DarTek IA zijn kogelvrij volgens de norm EN 1522. Ze zijn van glas of ondoorzichtig, thermisch geïsoleerd en bieden een hoog afwerkingsniveau en elegante vormgeving voor een integratie op maat.

Fichet Security Solutions België - Beveiligingsdeur Dartek IA K47 - Beveiligingsdeuren, partities en wanden
Dartek IA-K47

AK47 kogelvrije deuren en wanden

De aluminium beveiligingsdeuren en -wanden DarTek IA-K47 zijn speciaal ontworpen als bescherming tegen geweervuur van aanvalswapens van het type Kalashnikov. Ze zijn van glas of ondoorzichtig, thermisch geïsoleerd en bieden een hoog afwerkingsniveau en elegante vormgeving voor een integratie op maat.

BlasTek, explosieveilige deuren

Het BlasTek-gamma garandeert een gecertificeerde weerstand tegen beide soorten explosies: detonatie en deflagratie. Alle deuren uit dit assortiment zijn getest en gecertificeerd volgens de normen EN 13123/4 en ISO/DIS 16933. Ze kunnen aan de bestaande omgeving worden aangepast dankzij een ruime keuze aan maten, afwerkingen, kleuren en installatietechnieken.

VulTek, brandwerende beveiligingsdeur

De VulTek-deuren garanderen een optimale bescherming van personen en materieel door de brand in een beperkte zone van de locatie te isoleren. Deze deuren zijn gecertificeerd volgens de norm EN 1634-1 en verkrijgbaar in een ruime keuze aan maten, afwerkingen en toebehoren.

Fichet Security Solutions België - VulTek+A - Beveiligingsdeur
VulTek+ A

Multiresistente aluminium deuren

De VulTek+ A aluminium deuren zijn bestand tegen inbraak en kogelinslag. Naast een hoog afwerkingsniveau bieden ze een gecertificeerde brandbeveiliging die brandoverslag voorkomt en tegelijk bescherming biedt tegen externe bedreigingen.

Fichet Security Solutions België - VulTek S - Beveiligingsdeur
VulTek S

Multiresistente stalen deuren

De VulTek+ S stalen deuren zijn bestand tegen zowel brand en inbraak als ballistische aanvallen. Ze kunnen ook op maat worden gemaakt.

Fichet Security Solutions België - VulTek S + S - Beveiligingsdeur
VulTek+ S

Multiresistente stalen deuren

De VulTek+ S stalen deuren zijn zowel bestand tegen brand, inbraak als ballistische aanvallen. Ze kunnen ook op maat worden gemaakt.