Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Corona - Covid19 - Covid-19 - Virus - Pandemie
  1. Home
  2. Oplossingen voor infectiecontrole

Oplossingen voor infectiecontrole

De hervatting van de activiteiten na de Covid-19-crisis vereist een periode van verhoogde waakzaamheid en de implementatie van versterkte gezondheidsondersteunende maatregelen. Oplossingen om de risico's op besmetting te beperken zijn middelen die geïmplementeerd kunnen worden om aan deze vraag te voldoen, ze kunnen achteraf ook ingezet worden bij preventie.
Fichet Security Solutions België - Corona - Covid19 - Covid-19 - Virus - Pandemie

Een gemarkeerde route voor medewerkers, bezoekers en klanten

Nieuwe maatregelen zijn over de hele wereld geïmplementeerd en nieuwe concepten zoals "social distancing" hebben hun intrede gedaan. We hebben allemaal geleerd om onze handen goed en vaak te wassen of om een ​​handdesinfecterend middel te gebruiken, om persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te dragen en om regelmatig onze temperatuur te controleren of op tekenen van besmetting.

Als eerste verdedigingslinie op de werkvloer moet de receptie of ontvangstruimte de belangrijkste ruimte zijn voor de geplande voorzieningen en zo zorgen voor een eerste gezondheidsbarrière  zodra je binnenkomt...

Beschermen

Fichet Security Solutions België - Corona - Covid19 - Covid-19 - Virus - Pandemie

In de context van een epidemie, om het sociale en economische leven niet volledig tot stilstand te brengen, herwint het Hygiaphone-assortiment zijn primaire rol: het voorkomen van de overdracht van pathogenen en andere microben tijdens uitwisselingen tussen werknemers en klanten zonder de communicatie in gevaar te brengen. .

Deze modellen zijn ontworpen om personeel te beschermen tegen ziekteverwekkers en fysieke aanvallen. Deze pass-throughs zijn uitgerust met een geluidsoverdrachtsysteem ontworpen voor optimaal akoestisch comfort (exclusief vibrerend Tymbrane). De Duetto met transferklep zorgt voor een gemakkelijke en veilige overdracht van kleine documenten.

Het DUETTO-drieluik is een model uit één stuk dat een DUETTO met sluiter van 8 mm plexiglas bevat om de prestaties van de doorvoer te combineren met een ondersteuning voor een snelle installatie en een product dat indien nodig gemakkelijk kan worden verplaatst.

Meer weten

Detecteren

Fichet Security Solutions België - Corona - Covid19 - Covid-19 - Virus - Pandemie

Het gebruik van systemen voor lichaamstemperatuurbewaking is een van de middelen die moeten worden geïmplementeerd om een ​​risico te detecteren. Er worden geen gegevens geregistreerd, deze tools zijn bedoeld om mensen te informeren door hun temperatuur te bewaken en te voldoen aan de GDPR en de geldende regelgeving:

  • Controle uitgevoerd door de mensen zelf,
  • Nauwkeurige, snelle en contactloze temperatuurmeting,
  • Alarm op configureerbare temperatuurdrempel,
  • Detectie van het dragen van een masker,
  • Verspreiding van instructies en informatie.
Meer weten

Controleren

Fichet Security Solutions België - Corona - Covid19 - Covid-19 - Virus - Pandemie - H-Sense

H-Sense-oplossingen bieden geautomatiseerde en contactloze preventie- en controlefuncties die zijn geïntegreerd in obstakels voor voetgangers om het risico van voortplanting te beperken. Ze zorgen voor adequate controleprocedures die rechtstreeks verband houden met het recht op toegang om de juiste en systematische toepassing van beschermende maatregelen te waarborgen:

Door personeel en bezoekers te controleren, garanderen H-Sense-modellen de veiligheid en gezondheid van zowel individuen als die van al uw gebouwen.

Meer weten

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent; it is the one most adaptable to change"

Charles Darwin

Charles Darwin