Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Sloten

Sloten

Meer dan een eeuw Fichet-expertise samengebald in één topproduct: de gepatenteerde vergrendelingssystemen van Fichet zijn goed voor vele miljoenen verschillende codes en garanderen een langdurige beveiliging van versterkte kasten, kluizen en kluisdeuren.
Fichet Security Solutions België - Sleutel Fichet

Sloten

De mechanische of elektronische sloten van Fichet zijn essentiële elementen voor de beveiliging van en toegang tot uw eigendommen.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Sloten carena
  • Sterke prestaties: gepatenteerde mechanische of elektronische sloten voor kluizen, versterkte kasten en kluisdeuren
  • Gecertificeerd: A2P- en VdS-gecertificeerd voor de meest veeleisende niveaus in de klasse B/E, C/E of D/E volgens EN 130Exclusief: exclusieve structuur die de duurzaamheid van de prestaties in de tijd garandeert
  • Franse makelij: producten ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, in overeenstemming met de normen ISO 9001 (kwaliteitsmanagementsysteem) en ISO 14000 (milieumanagementsysteem)
Meer weten

Onze mechanische sloten

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Sloten MxB
Sleutelsloten

MxB

Het gepatenteerde mechanische slot MxB van Fichet waarborgt een A2P-gecertificeerde beveiliging. Door de driedimensionale vorm van de sleutel is het ook onmogelijk het slot open te steken of afdrukken te maken.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Sloten MC4
Combinatiesloten

MC4

Het systeem van 4 cijferknoppen met 12 posities is goed voor meer dan 28.000 verschillende combinatiemogelijkheden. Dit eenvoudige en efficiënte slot is A2P B/E-gecertificeerd volgens de norm EN 1300.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Sloten Moneo
Combinatiesloten

Monéo

Dit systeem heeft 7 cijferknoppen met 12 posities, waardoor u een code kunt kiezen uit meer dan 60 miljoen mogelijke combinaties. De functie "reset bij opening" zorgt ervoor dat alle cijferknoppen na elk gebruik terug op 0 worden gezet. Een hoogwaardig gecertificeerd product.

Onze elektronische sloten

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Sloten Nectra
Elektronische sloten

Nectra

Een compacte oplossing met meer dan 100 miljoen verschillende permutaties. Eenvoudig in te stellen en te gebruiken, met name dankzij de mogelijkheid van externe updates. Biedt de mogelijkheid om een code onder dwang in te stellen met aansluiting naar een centraal alarmsysteem in geval van agressie.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Sloten GSL1000
Elektronische sloten

GSL 1000

Model GSL 1000 is een perfect flexibel elektronisch slot met gecertificeerd hoog beveiligingsniveau. Het kan autonoom worden gemonteerd op een kluis of een kluisdeur, maar ook in een netwerk worden geïnstalleerd om meerdere kluissloten te controleren.

Fichet Security Solutions België - KelNet - Sloten - Elektronische Beveiliging
Elektronische sloten

KelNet

Elektronisch slot met hoog beveiligingsniveau, dat de meest veeleisende tests heeft doorstaan. Autonoom VdS-, A2P- en ECB-S-certificering klasse B, C, D; A2P en ECB-S klasse B, C, D. Het eerste slot dat als een gedistribueerd systeem is gecertificeerd.

Het elektronisch slot KelNet Van Fichet