Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag
  1. Home
  2. Beveiligde opslag

Beveiligde opslag

De oplossingen voor beveiligde opslag van de Fichet Group bieden een optimale beveiliging tegen inbraakpogingen en brandschade.

Bescherming van waarden en goederen

Inbraken en branden zijn voor bedrijven en particulieren een reëel risico. Uit de statistieken blijkt namelijk dat het aantal inbraken de afgelopen vijf jaar is toegenomen. Bovendien is er in Frankrijk om de twee minuten een brand, waardoor jaarlijks voor vele duizenden euro's schade wordt veroorzaakt. Volgens Europese normen bieden A2P- en VdS-gecertificeerde oplossingen voor beveiligde opslag momenteel de beste bescherming tegen inbraakpogingen en brandschade.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Versterkte brandkast kluis kast A75
Versterkte kasten

Met versterkte kasten kunt u uw gevoelige en vertrouwelijke documenten beveiligen tegen de risico's van het dagelijks leven.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Brandkast Kluis Carena
Kluizen

Kluizen zijn de ideale oplossing om waardevolle voorwerpen en geld te beschermen tegen hoge risico's.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Kluiskamer
Kluiskamers

Gevoelige sectoren zoals het bankwezen of luxewinkels, waar vaak grote hoeveelheden geld en waardevolle spullen worden bewaard, vragen om hoogwaardige beveiligingsvoorzieningen zoals een kluiskamer.

Ondersteuning op maat
Gedreven door zijn voortdurend streven naar kwaliteit en nabijheid bij zijn klanten, werkte Fichet een uitgebreid dienstenaanbod uit rond zijn beveiligingsoplossingen. Van advies, installatie en opleiding tot productomschrijving ondersteunt Fichet u tijdens uw hele beveiligingsproject om samen met u de oplossing uit te werken die het beste bij uw bedrijfsomgeving past.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag