Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag
  1. Home
  2. Beveiligde opslag

Beveiligde opslag

De oplossingen voor beveiligde opslag van de Fichet Group bieden een optimale beveiliging tegen inbraakpogingen en brandschade.

Bescherming van waarden en goederen

Inbraken en branden zijn voor bedrijven en particulieren een reëel risico. Uit de statistieken blijkt namelijk dat het aantal inbraken de afgelopen vijf jaar is toegenomen. Bovendien is er in Frankrijk om de twee minuten een brand, waardoor jaarlijks voor vele duizenden euro's schade wordt veroorzaakt. Volgens Europese normen bieden A2P- en VdS-gecertificeerde oplossingen voor beveiligde opslag momenteel de beste bescherming tegen inbraakpogingen en brandschade.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Versterkte brandkast kluis kast A75
Versterkte kasten

Met versterkte kasten kunt u uw gevoelige en vertrouwelijke documenten beveiligen tegen de risico's van het dagelijks leven.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Brandkast Kluis Carena
Kluizen

Kluizen zijn de ideale oplossing om waardevolle voorwerpen en geld te beschermen tegen hoge risico's.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Kluiskamer
Kluiskamers

Gevoelige sectoren zoals het bankwezen of luxewinkels, waar vaak grote hoeveelheden geld en waardevolle spullen worden bewaard, vragen om hoogwaardige beveiligingsvoorzieningen zoals een kluiskamer.

Bent u zeker dat uw eigendom veilig is?

Inbraak heeft dramatische en onomkeerbare gevolgen. Een diefstal met inbraak kan uw bedrijf in gevaar brengen of bij u thuis kunt u voorwerpen verliezen die u dierbaar zijn.

Het gaat niet enkel om de financiële waarde van die objecten. Vooral de sentimentele waarde is onvervangbaar. En dat laat een zware indruk na bij de slachtoffers van diefstal.

Het kan ook u overkomen…