Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Beveiligingsdeuren, partities en wanden
 1. Home
 2. Beveiligingsdeuren en -wanden

Beveiligingsdeuren en -wanden

Oplossingen om uw beveiligingsperimeters in te stellen en de voortgang van de dreiging te vertragen in de richting van de zones en waarden die moeten worden beveiligd. Verkrijgbaar in de vorm van deuren, wanden, ramen, gordijngevels, loketten ...
Fichet Security Solutions België - Beveiligingsdeuren, partities en wanden

Voorwaarden voor een optimale beveiliging creëren

Onze gecertificeerde beveiligingsdeuren en -wanden zijn ontwikkeld voor de beveiliging van personen, eigendommen en gebouwen, en garanderen een maximale veiligheid. Al onze oplossingen zijn ontworpen met het oog op een bescherming op maat van de verschillende soorten en niveaus van risico's (vandalisme, inbraak, kogels of explosie). Bovendien versterken ze uw beveiligingsperimeters zonder de bewegingsvrijheid van de bevoegde personen of de operationele efficiëntie van de locatie te beperken.

Ook voor speciale niet-standaard toepassingen ontwikkelen wij op vraag van de klant beveiligingsdeuren en -wanden. 
Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

Waarom kiezen voor gecertificeerde producten?

Een veiligheidsvoorziening wordt als een passieve bescherming beschouwd, tot er een aanval plaatsvindt ...

Wanneer dit gebeurt, moet de apparatuur haar werk doen volgens haar classificatie, zelfs als dit jaren na de installatie gebeurt. Het officiële certificaat is een belangrijke feitelijke maatregel en een maatstaf die de gebruiker de garantie biedt van een correcte beveiliging, afgestemd op de aard en ernst van het risico. Het moet gelden voor de volledige uitrusting die getest is met al haar onderdelen.

Inbraakwerendheid van onze beveiligingsdeuren en -wanden

De normen voor inbraakwerendheid zijn het resultaat van jarenlang testen en collectief werk. Ze worden als een solide vergelijkingsbasis erkend binnen Europese en niet-Europese landen.

Fichet Security Solutions België - Inbraakwerend - Beveiligingsdeuren, partities en wanden
 • De norm EN 1627 heeft betrekking op de inbraakwerendheid van ramen, deuren en sluitingen in hun geheel. Hij is onderverdeeld in 6 weerstandsklassen, die elk een gereedschapscategorie en een weerstandstijd definiëren.
 • De norm EN 356 heeft betrekking op de beproeving en classificatie van de inbraakwerendheid van beveiligingsbeglazing afzonderlijk.
Meer weten

Kogelwerendheid van onze beveiligingsdeuren en -wanden

De kogelwerendheidsklassen werden opgesteld door een internationale groep van deskundigen, bestaande uit fabrikanten, adviseurs, ingenieurs en overheidsfunctionarissen. Deze classificatie wordt daarom als vergelijkingsbasis erkend door Europese en niet-Europese landen.

Fichet Security Solutions België - Kogelwerend - Beveiligingsdeuren, partities en wanden
 • De norm EN 1522 definieert de kogelwerendheid van ramen, deuren, luiken en zonneschermen in hun geheel. Hij is onderverdeeld in 7 weerstandsklassen voor munitie voor pistolen, karabijnen en aanvalsgeweren (FB1 tot FB7) en een klasse voor jachtgeweren (FSG).
 • De norm EN 1063 heeft betrekking op de kogelwerendheid van beveiligingsbeglazing afzonderlijk. Hij is onderverdeeld in 7 weerstandsklassen voor munitie voor pistolen, karabijnen en aanvalsgeweren (BR1 tot BR7) en 2 klassen voor jachtgeweren (SG1 en SG2).
 • Het nummer van de klasse wordt gevolgd door de vermelding NS als de beglazing de vuurproef doorstaat zonder splinters, of door de vermelding S als de beglazing splintert.
Meer weten

Explosiebestendigheid van onze beveiligingsdeuren en -wanden

Een explosie wordt gekenmerkt door haar amplitude en haar duur. De impact is afhankelijk van de afstand en wordt deflagratie of detonatie genoemd, afhankelijk van het feit of ze wordt veroorzaakt door een industrieel ongeval of door explosieven.

Fichet Security Solutions België - Explosie - Beveiligingsdeuren, partities en wanden
 • ​​​​​​De normen EN 13123/124-1 zijn van toepassing op ramen, deuren en luiken in hun geheel. Zij bepalen de specificaties en classificaties, die kunnen worden gemodelleerd door middel van schokbuisproeven.
 • De normen EN 13123/124-2 zijn van toepassing op ramen, deuren en luiken in hun geheel. Zij bepalen de voorschriften en classificaties, die kunnen worden gemodelleerd door middel van explosieproeven in openlucht in TNT-equivalent.
 • De norm EN 13541 is van toepassing op beglazing afzonderlijk.
Meer weten

Brandwerendheid van onze beveiligingsdeuren en -wanden

De brandwerendheid heeft betrekking op de bouwproducten en hun gedrag in termen van ontvlambaarheid, temperatuurbestendigheid, rookontwikkeling en brandoverslag.

Fichet Security Solutions België - Brand
 • ​​​​​​De norm EN 13501-2 specificeert de procedure voor de brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen, inclusief de deuren.
 • De elementen voor de beoordeling van het brandgedrag worden bepaald door prestatiecriteria: E = vlamdichtheid | I = thermische isolatie of weerstand tegen blootstelling aan vuur.
Meer weten
Fichet Security Solutions België - Beveiligingsdeur - Beveiligingsdeuren, partities en wanden
Beveiligingsdeur

De deur is een verbinding tussen een openbare zone en een gecontroleerde zone; ze vormt ook een fysieke bescherming waarmee u het beschermingsniveau kunt kiezen volgens uw behoeften ...

Fichet Security Solutions België - Muren
Beveiligingsramen en -wanden

Met dit complete aanbod van gecertificeerde modulaire panelen (vloeren, wanden, plafonds) kunt u precies daar waar bescherming nodig is, beveiligde ruimten inrichten die buiten of binnen uitkomen ...

Fichet Security Solutions België - Draaideur Gyrosec - Beveiligingsdeuren, partities en wanden
Draaideur

CompacSas RV is een beveiligingsdraaideur met een vandalisme-, inbraak- en kogelbestendige draaideur. Deze deur kan een grote stroom van gebruikers verwerken en laat zich harmonieus inbouwen in de ingangen van de gebouwen ...

Fichet Security Solutions België - CompacSas EV - Sasdeuren
Sasdeur

Onze sassen zorgen voor een strenge controle op de eenheid van doorgang (één per keer) en de toegangsprocedures. Ze bieden een hoog afwerkingsniveau en zijn bestand tegen manuele aanvallen, kogels en explosies ...

Fichet Security Solutions België - Doorgeefluiken
Doorgeefluiken

De Hygiaphone doorgeefluiken van Fichet kunnen in de loketten worden geïntegreerd voor een veiliger onthaal. Afhankelijk van het gekozen model laten ze geluid door, zijn ze doorzichtig en kunnen geld, mappen en pakketten veilig worden doorgegeven tussen een openbare zone en een beveiligde zone ...

Fichet Security Solutions België - ESM
Modulaire beveiligde ruimten

Met de modulaire beveiligde ruimten kunt u tijdens werkzaamheden wachthuisjes, wachtposten, maar ook tijdelijke of voorlopige kantoren inrichten op uw maat en volgens uw wensen, zodat u uw activiteit in alle veiligheid kunt voortzetten ...