Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - CLX - Cash Management
  1. Home
  2. Cash management
  3. Bank - safeloketten

Bank - safeloketten

Dankzij de selfservice-safeloketten heeft een klant in alle discretie toegang tot zijn bestelde geldmiddelen / documenten. Zij maken gebruik van een sterke fysieke en modulaire structuur die kan worden aangepast aan de behoeften van elke klant.

Klantbestellingen beschikbaar maken

Het beschikbaar maken van geldmiddelen voor professionele klanten is een belangrijke service voor een bankkantoor. Een gebrek aan wisselgeld kan problematisch zijn voor een handelaar en de goede werking van zijn activiteit verstoren. Voor de cashflowketen vereist dit risico een maximale traceerbaarheid. Afhankelijk van de typologie van de kantoren kunnen binnen hetzelfde netwerk de procedures om toegang te krijgen tot geldmiddelen verschillend zijn, wat de aflevering bemoeilijkt en extra kosten met zich meebrengt.

Veiligheid

Prestaties met het oog op een veiligere bank

Fichet stelt zijn ervaring in de bankwereld ten dienste van zijn klanten, door oplossingen te ontwikkelen waarmee u bestellingen van klanten in alle veiligheid rechtstreeks in uw selfserviceruimte kunt bewaren. Dit 7 dagen op 7.

Dit depot kan ook in een privéruimte in het kantoor worden geïnstalleerd voor meer discretie.

Meer weten

Flexibiliteit

Aanpassing aan het proces van het kantoor

Elk banknetwerk heeft zijn eigen visie op de geldstroom, met verschillende behoeften. De verschillende oplossingen van de CLX-reeks integreren een groot aantal configuraties om zo goed mogelijk te voldoen aan de eisen van de klanten van het bankfiliaal.
Onze pre-sales engineers bestuderen samen met uw teams uw processen en stellen op basis daarvan de beste configuratie en/of bepaalde aanpassingen voor, zodat de oplossing optimaal is voor u.

Meer weten

Beheer op afstand

Dankzij de bijbehorende webapplicaties kunnen aanvragen van klanten nu eenvoudiger worden gestroomlijnd. Het is mogelijk om in real time de technische en functionele status van de oplossing te kennen, te zoeken in de geschiedenis of over statistieken te beschikken over het gebruik op afstand. Op die manier kan tijd worden bespaard in het backoffice-beheer.

Betere klantenservice

Depot CLX, geld beschikbaar in alle gemoedsrust

Fichet Security Solutions België - CLX - Cash Management

Cash management-oplossingen die zich aanpassen aan uw bestelprocessen en de interne en externe beheerprocessen. Zo kunt u:

  • 7d/7 klantenservice bieden
  • de backoffice-verrichtingen optimaliseren
  • de geldmiddelen beveiligen, zelfs in de selfserviceruimte
Meer weten
Fichet Security Solutions België - CLX - Cash Management
CLX-B

Basis

Een eenvoudig depot met sleuteltoegang die een hoog beveiligingsniveau garandeert.

Fichet Security Solutions België - CLX - Cash Management
CLX-S

Evolutief

"Traceerbaarheid en ergonomie zijn de kernwoorden van het CLX-S-systeem, zowel voor de klant als voor de beheerder.
Toegang per kaart of met QR-code, voor een modern imago van de dienstverlening in het kantoor."

Fichet Security Solutions België - CLX - Cash Management
CLX-N

All-inclusive

Het kantoor hoeft zich niets meer aan te trekken van alles wat met bestelling/levering/vulling te maken heeft. Het depot CLX-N beheert al deze aspecten en geeft op afstand de beste beschikbaarheidsdatum voor de klant.