Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België -  Geldautomaat - Cash Management

Geldautomaat

Dankzij de selfservice-geldautomaten kan een professionele klant zonder tijds- of toegangsbeperkingen contant geld afhalen voor zijn kassa. Zij wisselen bankbiljetten om tegen muntrollen en biljetten.
Fichet Security Solutions België - Safecoin D - Cash Management

Wisselgeld voor handelaren

Met de komst van de "geldmuur" in de bankkantoren is de toegang tot wisselgeld voor kleine handelszaken moeilijker geworden. Voor hen is dit echter van vitaal belang omdat het aandeel van contante betalingen nog steeds groot is. Het feit dat in een filiaal zonder traditionele balie in deze behoefte wordt voorzien, is in de ogen van deze klanten met hoge toegevoegde waarde een belangrijke service.

Oplossingen met geldautomaten zoals de SafeCoin-D voldoen aan artikel 6 van de Europese Centrale Bank over de behandeling van vals geld, om te garanderen dat mogelijk valse biljetten niet worden verspreid.

Het tellen van de ontvangsten automatiseren

Het beheer van de cashflow in de backoffice is vaak een tijdrovende klus voor de mensen die ervoor verantwoordelijk zijn. Dit werk is van vitaal belang voor het verkooppunt, maar geeft weinig voldoening en draagt niets bij aan wat echt belangrijk is voor u, namelijk de dienstverlening aan uw klanten.

Met de SafeCash-oplossing kunnen de kassamedewerk(st)ers onmiddellijk het kasgeld ophalen dat aan hen is toegewezen. Aan het eind van de dag maken zij hun kassa's leeg in de daarvoor voorziene ruimten, zonder specifieke sortering van de munten en biljetten.

Aanpassingsvermogen

Bepaal uw behoeften

Naargelang de grootte van uw verkooppunt en de omzet ervan in cash zijn uw behoeften op het vlak van kasmiddelen verschillend. De SafeCash-oplossing is volledig configureerbaar, zodat elke persoon een bepaalde kasvoorraad kan krijgen met een welbepaalde mix van munten en biljetten.

Dankzij de aanzienlijke opslagcapaciteit kan het systeem worden aangepast aan de meeste behoeften.

Meer weten

Productiviteit

Minder contant geld beheren

De snelheid waarmee het kasgeld wordt geteld of verdeeld, gekoppeld aan de volledige traceerbaarheid van elke verrichting, verbetert de productiviteit van elke betrokken persoon in de cashketen aanzienlijk.

De kassamedewerk(st)ers verliezen geen tijd meer met het tellen van hun kasgeld en de hoofdkassier/-caissière hoeft het niet meer dagelijks na te tellen.

Meer weten

Veiligheid

Gerust bewaren

Contant geld bewaren en vooral de toegang ertoe beveiligen, zorgt permanent voor stress in een verkooppunt. De SafeCash-oplossing is het resultaat van al onze ervaring op het vlak van beveiliging. Hiervoor maken wij gebruik van beproefde materialen die uitgebreid zijn getest door certificeringsinstanties.
Met de aldus verkregen beveiligingsniveaus geniet u van een hoge mate van zekerheid en kunt u in alle gemoedsrust werken.

Cashflowbeheer automatiseren

SafeCash Retail Station, voor een eenvoudigere backoffice.

Fichet Security Solutions België - Safecoin D - Cash Management

Een cash management-oplossing die zich aanpast aan uw bestelprocessen en de interne en externe beheerprocessen. Zo kunt u:

  • de ontvangsten veiligstellen
  • de beheerkosten in de backoffice verlagen
  • de kennis over uw klanten vergroten
Meer weten

De geldautomaat

Fichet Security Solutions België - Safecoin D - Cash Management
Safecoin-D

Grote capaciteit

Met zijn grote opslagcapaciteit voor muntrollen en biljetten kunt u een groot aantal handelaars bedienen en tegelijk het beheer in de backoffice beperken.