Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Toegangscontrole
  1. Home
  2. Toegangscontrole

Toegangscontrole

De weg naar een veiligere wereld begint bij de ingang ... Optimaliseer het beheer van de mensenstromen en beperk de risico's met een toegangscontrole met voetgangersbarrières
Fichet Security Solutions België - Toegangscontrole

Wanneer veiligheid en bewegingsvrijheid één zijn ...

Elke locatie is uniek en de eisen op het vlak van toegangscontrole verschillen naargelang de toepassing. Op openbare plaatsen komt het er in de eerste plaats op aan de mensenstroom te reguleren en te sturen. In gevoelige zones moet elke persoon zorgvuldig worden gecontroleerd. In sportfaciliteiten en op luchthavens moet het toegangscontrolesysteem een combinatie zijn van bewegingsvrijheid en strenge beveiliging. Reguleren of controleren.

In dienst van uw imago

Uw lobby heeft een grote impact op het merkimago van uw bedrijf omdat ze uw bezoekers een eerste indruk geeft. Onze producten zijn ontworpen voor een geruisloze werking en hun esthetiek kan naar wens worden aangepast.

Fichet, verdeler van het merk Gunnebo, wereldwijd marktleider voor toegangscontrolesystemen

Ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen van voetgangersbarrières

Wereldwijd meer dan 70.000 voetgangersbarrières geïnstalleerd

Elke dag meer dan 90 miljoen gebruikers

Fichet Security Solutions België - Turnstile - Toegangscontrole
Turnstiles

Compact en voordelig met een laag energieverbruik en hoge betrouwbaarheid. De SlimStile turnstiles zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik, overal waar er een grote en constante stroom van mensen is.

Fichet Security Solutions België - Toegangspoort GlasStile RA - Toegangscontrole
Toegangspoort

De GlasStile toegangspoorten zijn een uitstekend compromis tussen verfijnde elegantie en doeltreffende beveiliging. De ideale oplossing voor plaatsen waar esthetiek belangrijk is.

Fichet Security Solutions België - SpeedStiles - Toegangscontrole
SpeedStiles

Door hun combinatie van geavanceerde technologie met een elegant ontwerp en een verzorgde afwerking zijn de doorloopsluizen geschikt voor elke omgeving waar esthetiek, toegangscontrole en betrouwbaarheid essentieel zijn.

Fichet Security Solutions België - Draaihek Rotasec - Toegangscontrole
Draaihekken

CompacSas RV is een vandalismebestendige, inbraakwerende en kogelvrije beveiligingsdraaideur. Deze deur kan een grote stroom van gebruikers verwerken en laat zich harmonieus inbouwen in de ingangen van de gebouwen ...

Fichet Security Solutions België - Draaideur CompacSas RV - Beveiligingsdeuren, partities en wanden
Draaideur

CompacSas RV is een vandalismebestendige, inbraakwerende en kogelvrije beveiligingsdraaideur. Deze deur kan een grote stroom van gebruikers verwerken en laat zich harmonieus inbouwen in de ingangen van de gebouwen ...

Referenties over de hele wereld