Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions Belgie - Referenties - Total Xperience Heppen - SafePay - Familie Paesen
  1. Home
  2. Referenties
  3. Total Xperience Heppen

Total Xperience Heppen

SafePay past geheel bij de opzet van onze shop. De familie Paesen koos voor elegantie en efficiëntie.

Aan een drukke verkeersader, ergens tussen Leopoldsburg en Ham, ligt het recent heropende Total Xperience Heppen van de familie Paesen. Een zelfverklaard ‘vluchthuis’ waar elke bezoeker kan ontstressen met behulp van een heerlijke kop koffie, ovenverse koffiekoeken of in de namiddag wat aperitiefhapjes met een glaasje prosecco, zelf geselecteerd en ingevoerd vanuit een charmant wijnhuis in Valdobbiadene, Italië. Naast een groot hart voor Italië, zien deze ondernemers ook potentieel in een doorgedreven automatisering van hun zaak, waaronder een digitale sigarettenautomaat, een speciale pizzaoven, ultramoderne camerabewaking en de implementatie van een SafePay Front Office-cashmanagementsysteem.

Fichet Security Solutions Belgie - Referenties - Total Xperience Heppen - SafePay - Familie Paesen
De familie Paesen: Siebe Paesen, Veerle Meukens, Elisia Paesen en Peter Paesen

Een vluchthuis om te ontstressen

Het eerste weekend van maart was voor voor Total Xperience Heppen een feestweekend. Na jarenlang plannen, bouwen en renoveren kon de familie Paesen eindelijk hun finale Total Xperience openen in Heppen. “Italië heeft ons altijd aangesproken” aldus Veerle Meukens, “Italianen hebben een heel andere, meer ontspannen manier van leven. Dat is de ongedwongen sfeer die we hier eigenlijk ook wilden creëren. Mensen moeten hier kunnen onthaasten, terwijl ze hier tegelijkertijd een plaats vinden om hun mails te lezen, om een zakenafspraak te maken of om gewoon eens op adem te komen.” Het gezin is daarnaast ook fiere uitbater van de Total-stations in Kwaadmechelen, Mol en Overpelt.

SafePay past geheel bij de opzet van onze shop

Fichet Security Solutions Belgie SafePay

“‌Wanneer je zo’n investering doet en een engagement aangaat op een schaal zoals wij dat doen, moet je wel meegaan met de laatste nieuwe trends,” beweert Veerle, “SafePay bestaat nu wel al ettelijke jaren, maar het is een goed en betrouwbaar product, we moesten dus enkel maar het beste moment vinden om deze machine te kunnen installeren. Dat geldt tevens voor al onze nieuwe, automatische systemen. We hebben ervoor gekozen om alles wat we kunnen vereenvoudigen en beveiligen dan ook automatisch te ondersteunen.” Zo heeft de shop niet enkel een SafePay Front Office-cashmanagementsysteem, maar ook een sigarettenautomaat, een speciale pizzaoven en ultramoderne camerabeveiliging.

Meer informatie over dit product

Hygiënischer en beter beveiligd

“SafePay zorgt ervoor dat het innen van geld veel hygiënischer wordt, zeker wanneer er met voeding wordt gewerkt. Daarnaast is het ook veiliger. Geld en sigaretten zijn zeer diefstalgevoelig, maar door het gesloten cashsysteem zijn diefstal of fraude bijna onmogelijk geworden. Ook kassaverschillen zijn verleden tijd, het enige waarvoor ik moet zorgen is dat er genoeg wisselgeld aanwezig is in de machine.”

Perfecte begeleiding bij implementatie en ingebruikname

“Het enige minpunt aan al die automatisering is natuurlijk dat alles moet werken. Daardoor hebben we voor de veiligheid altijd een extra kassa met cash binnen handbereik, zodat we eventuele defecten kunnen opvangen. Ook onze medewerkers moeten de basis kennen van het SafePay-systeem om problemen te kunnen verhelpen en dat kost natuurlijk wel wat tijd. Gelukkig hebben we een fantastische vertegenwoordiger en technicus waarop we elke dag kunnen rekenen. Voor het openingsweekend van de vernieuwde zaak is hij bijna dagelijks langsgekomen om te kijken of alles werkte. Niets is hem te veel. Doordat hij alles geduldig blijft herhalen, word je als ondernemer sneller zelfzeker en dus meer zelfredzaam. Na een drietal weken, speel je met dit apparaat, allemaal dankzij het feit dat we zo’n goede back-up hebben,” besluit Veerle.

“ SafePay zorgt ervoor dat het innen van geld veel hygiënischer wordt, zeker wanneer er met voeding wordt gewerkt. Daarnaast is het ook veiliger. Geld en sigaretten zijn zeer diefstalgevoelig, maar door het gesloten cashsysteem zijn diefstal of fraude bijna onmogelijk geworden. ”

Veerle Meukens, zaakvoerder bij Total Xperience Heppen

Contacteer ons

Vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Jade Lambrecht
Jade Lambrecht

Redactrice bij Professional Media Group (PMG)

Dit artikel werd geschreven door Jade Lambrecht in samenwerking met de familie Paesen

Fichet Security Solutions Belgium - Retail Magazine
Professional Media Group

Magazine Retail

Vakmagazine met informatie voor de retail professional.

Fichet Security Solutions Belgie - Referenties - Total Xperience Heppen - SafePay - Familie Paesen
Download

Artikel

Download het artikel in PDF formaat over de SafePay bij Total Xperience Heppen.