Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Brandkasten en kluizen
  1. Home
  2. Beveiligde opslag
  3. Brandkasten en kluizen

Brandkasten en kluizen

Expertise die over meer dan 200 jaar is opgebouwd. Onze producten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, met bijzondere aandacht voor de ergonomie en een modern design "Made in France".
Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Brandkast Kluis Carena

Gecertificeerde beveiliging

De kluizen van Fichet bieden een optimale beveiliging tegen inbraak, brand en explosieven, afhankelijk van het model. Hun prestaties voldoen aan de strengste internationale normen. Al onze producten dragen het A2P-label volgens de norm EN 1143-1.

Meer weten

Hoge risico's

Gevoelige sectoren zoals het bankwezen, de detailhandel, juweliers, luxewinkels en alle activiteiten waar grote hoeveelheden geld en waardevolle voorwerpen vaak ter plaatse worden bewaard voor de relatie met de klant, vereisen gekwalificeerde en efficiënte oplossingen.

Meer weten

Het antwoord op uw nood aan bescherming van waardevolle voorwerpen

Beveiligingsoplossingen die prestaties koppelen aan esthetiek en ergonomie.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Brandkast Kluis Inviktus
  • Een ruim aanbod: keuze uit 7 beschermingsklassen (0 tot VI), van 10 tot 1200 liter, met tal van indelingsmogelijkheden
  • Uitgebreide certificeringen: A2P-gecertificeerde kluizen volgens EN 1143-1 voor inbraakbeveiliging, tot 1 uur brandbestendigheid LFS 30 P en NT Fire 017 – 60 Paper, en EN 1143-1 EX A2P voor explosiebestendigheid
  • Aanbod aan FICHET-sloten: A2P- en VdS-gecertificeerde sloten volgens EN 1300, mechanisch of elektronisch (MxB, Nectra, Moneo, GSL 1000)
  • Uitgekiende ergonomie: compacte vormgeving en gebruiksvriendelijke plaatsing van de sloten
  • Franse makelij: product ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, in overeenstemming met de normen ISO 9001 (kwaliteitsmanagementsysteem) en ISO 14000 (milieumanagementsysteem).
Meer weten

Het aanbod aan kluizen

Gangbare risico's Klasse 0

Complice

Complice is een kluis voor particulieren en bedrijven, met een A2P-gecertificeerde inbraakbeveiliging volgens de norm EN 1143-1 en brandwerendheid volgens de norm EN 15659.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Brandkast Kluis Millium
Gangbare risico's Klasse I, II, III

Millium

Een klassieke en effectieve oplossing in compact formaat, vooral bedoeld voor professionals: de Fichet-kluizen uit de Millium-reeks zijn A2P-gecertificeerd volgens de norm EN 1143-1 voor inbraakbeveiliging.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Brandkast Kluis Carena
Gangbare risico's Klasse I, II, III

Carena

Een spitstechnologische premiumoplossing die design koppelt aan ergonomie: een kluis uit de Carena-serie, A2P- en ECB.S-gecertificeerd volgens de norm EN 1143-1, biedt een maximale bescherming tegen diefstal.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Brandkast Kluis Atrius
Hoge risico's Klasse IV en V

Atrius

Een assortiment dat voornamelijk is ontworpen voor professionals. Het is bedoeld om uw eigendommen en waarden te beschermen met uitstekende prestaties.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Brandkast Kluis Hestia
Gecombineerde risico's Klasse 1

Hestia

Een dubbele oplossing (diefstal en brand) voor optimale beveiligingsprestaties:  een kluis uit de Hestia-reeks garandeert de beveiliging van gevoelige documenten in bedrijfsruimten.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Brandkast Kluis Inviktus
Hoge risico's Klasse IV, V en VI

Inviktus

Wat ook de aard is van de eigendommen of waardevolle voorwerpen die u wilt beschermen, dankzij zijn driedubbele certificering voor diefstal/brand/explosieven zal de Inviktus-kluis u in alle omstandigheden tevredenstellen en gemoedsrust schenken.

Afstort- en doorgeefkluizen

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Millium MDP Depotkluis
Doorgeefkluis

Millium MDP

Doorgeefkluis die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de verordening voor geldtransporteurs. De Millium-kluis met dubbele deur beveiligt uw eigendommen en waardevolle voorwerpen en voldoet daarbij aan de geldende voorschriften.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - DTM Depotkluis
Afstort- en doorgeefkluis

Millium DTM

De Millium DTM is een veelzijdige oplossing voor de bescherming van contant geld die de functies afstorten en doorgeven met elkaar verzoent. Met deze kluis kunt in alle veiligheid contant geld storten, bewaren en doorgeven in een winkel.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - DFX Depotkluis
Afstortkluis

Millium | Atrius DFX

Eenvoudige en robuuste afstortkluis. Volledig betrouwbaar. Een kluis van de Millium DFX-reeks is A2P-gecertificeerd volgens de norm EN 1143-1 in verband met inbraakveiligheid. Ze is bedoeld voor winkels of bankkantoren.