Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Versterkte Kast
  1. Home
  2. Beveiligde opslag
  3. Versterkte kast

Versterkte kast

Aanpassingsvermogen, toegankelijkheid en prestaties gecombineerd in één efficiënte oplossing: een versterkte kast van Fichet voegt een cruciaal element toe aan de dagelijkse beveiliging van uw documenten en objecten.
Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Versterkte brandkast kluis kast A75

Beveiliging tegen inkijken, diefstal en brand

Een versterkte kast is de ideale oplossing om uw waardevolle voorwerpen of vertrouwelijke documenten te beveiligen.

Een volgens de strengste Europese normen gecertificeerde versterkte kast vormt vandaag de beste beveiliging tegen inbraakpogingen en brandschade.

Versterkte kast

In elk kantoor zijn er dossiers en informatie die geheim moeten blijven. Als eerste beveiligingsniveau is de versterkte kast de oplossing van Fichet om uw documenten, voorwerpen en waarden te beschermen tegen indringers.

Meer weten

Brandwerende kast

In gevoelige sectoren zoals hoogtechnologische bedrijven, banken, de detailhandel of de farmaceutische sector, waar veel belangrijke dossiers en contracten vaak ter plaatse worden bewaard, moet u over een gecertificeerde brandbeveiligingsoplossing beschikken om de continuïteit van uw klantrelaties te waarborgen.

Meer weten

Versterkte kast

Een oplossing die zich aanpast aan uw activiteit en uw documenten beschermt

  • Aanpasbaar met een ruime keuze aan toebehoren voor de indeling: vaste leggers of uitschuifbare bakken, houders voor hangmappen, compartimentering, enz.
  • Gepersonaliseerde sluitsystemen: mechanische of elektronische sloten van FICHET, A2P-gecertificeerd volgens de norm EN 1300
  • Gecertificeerde weerstand op maat: Bescherming tegen brand | Bescherming tegen inkijken | Bescherming tegen diefstal | IGI 1300-conformiteit
  • Franse makelij: producten ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, in overeenstemming met de normen ISO 9001 (kwaliteitsmanagementsysteem) en ISO 14000 (milieumanagementsysteem)
Meer weten

Versterkte kasten van Fichet

Sleutelbox

SM48

Om alle soorten sleutels eenvoudig, snel en veilig op te bergen zonder de deur te openen.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Brandkast Kluis Alisea
Kluis met safe loketten

Alisea

Een voordelige oplossing om contant geld te beschermen tegen mogelijke agressie bij een inningspunt, dankzij een "magazijn"-gedeelte met vertraagde toegang.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Safeloketten
Safeloketten

CDS

Deze uitrusting bestaat uit meerdere compartimenten. Ze is ontworpen om de kasmiddelen in de winkel te beveiligen door middel van een gepersonaliseerde toegang voor elke gebruiker, en een algemene toegang voor de verantwoordelijke.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Versterkte kast Enigma
Versterkte kast

AF II / ENIGMA

Als eerste beveiligingsniveau is de versterkte kast de oplossing van Fichet om uw gevoelige documenten, voorwerpen en waarden te beschermen tegen indringers. Ze voldoet aan de strengste eisen van de officiële instanties.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Brandwerende brandkast kluis Celsia
Brandwerend voor papieren dragers

CELSIA

Omdat sommige documenten gedurende meerdere jaren moeten worden bewaard (koopmansboeken, contracten, lonen, bedrijfsstatuten enz.), beschermt CELSIA al uw papieren dragers in geval van brand.

Fichet Security Solutions België - Beveiligde opslag - Brandwerende brandkast kluis Diva
Brandwerend voor gevoelige dragers

DIVA / VULCANE

Deze versterkte kast beschermt uw digitale media en unieke objecten tegen brand, weersinvloeden, magnetische velden, vocht en stof.