Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Cash Management
  1. Home
  2. Cash management
  3. Retail - back office

Retail - back office

Met de SafeCash cash management-oplossingen is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Daarna kan het worden opgehaald uit uw kluis met zo weinig mogelijk interactie met het personeel van het verkooppunt. Deze procesautomatisering leidt tot een flinke verlaging van uw bedrijfskosten.
Fichet Security Solutions België - SafeRecycling - Cash Management

Het tellen van de ontvangsten automatiseren

Het beheer van de cashflow in de backoffice is vaak een tijdrovende klus voor de mensen die ervoor verantwoordelijk zijn. Dit werk is van vitaal belang voor het verkooppunt, maar geeft weinig voldoening en draagt niets bij aan wat echt belangrijk is voor u, namelijk de dienstverlening aan uw klanten.

Met de SafeCash-oplossing kunnen de kassamedewerk(st)ers onmiddellijk het kasgeld ophalen dat aan hen is toegewezen. Aan het eind van de dag maken zij hun kassa's leeg in de daarvoor voorziene ruimten, zonder specifieke sortering van de munten en biljetten.

Aanpassingsvermogen

Bepaal uw behoeften

Naargelang de grootte van uw verkooppunt en de omzet ervan in cash zijn uw behoeften op het vlak van kasmiddelen verschillend. De SafeCash-oplossing is volledig configureerbaar, zodat elke persoon een bepaalde kasvoorraad kan krijgen met een welbepaalde mix van munten en biljetten.

Dankzij de aanzienlijke opslagcapaciteit kan het systeem worden aangepast aan de meeste behoeften.

Meer weten

Productiviteit

Minder contant geld beheren

De snelheid waarmee het kasgeld wordt geteld of verdeeld, gekoppeld aan de volledige traceerbaarheid van elke verrichting, verbetert de productiviteit van elke betrokken persoon in de cashketen aanzienlijk.

De kassamedewerk(st)ers verliezen geen tijd meer met het tellen van hun kasgeld en de hoofdkassier/-caissière hoeft het niet meer dagelijks na te tellen en er moet geen verslag van de kassa-inhoud gemaakt worden.

Meer weten

Veiligheid

Gerust bewaren

Contant geld bewaren en vooral de toegang ertoe beveiligen is een permanente bron van stress voor een verkooppunt. De SafeCash-oplossing is het resultaat van al onze ervaring op het vlak van beveiliging. Hiervoor maken wij gebruik van beproefde materialen die uitgebreid zijn getest door certificeringsinstanties.
Met de aldus verkregen beveiligingsniveaus geniet u van een hoge mate van zekerheid en kunt u in alle gemoedsrust werken.

Cashflowbeheer automatiseren

SafeCash Retail Station, voor een eenvoudigere backoffice.

Fichet Security Solutions België- Retail Station - Cash Management

Een cash management-oplossing die zich aanpast aan het beheer van uw kasstroom in uw backoffice. Zo kunt u:

  • de beheerskosten verlagen
  • alle geldmiddelen beveiligen
  • de productiviteit van het kantoor verhogen
Meer weten
Fichet Security Solutions België - SafeRecycling - Cash Management
SafeCash Retail Station

De backoffice automatiseren

De ideale oplossing om eenvoudig en snel de dagelijkse kasmiddelen te deponeren en op te halen, om zo de beheertijd in uw backoffice aanzienlijk te verkorten.