Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Doorgeefluiken

Doorgeefluik

Beveiliging en doorgeven van documenten en voorwerpen voor een veiliger onthaal
Fichet Security Solutions België - Hygiaphone - Doorgeefluiken

Een referentiemerk: Hygiaphone

De Hygiaphone doorgeefluiken van Fichet kunnen in de loketten worden geïntegreerd voor een veiliger onthaal. Afhankelijk van het gekozen model, laten ze geluid door, zijn ze doorzichtig en kunnen geld, mappen en pakketten veilig worden doorgegeven tussen een openbare zone en een beveiligde zone. 

Een onberispelijke beveiliging

Onze oplossingen zijn gecertificeerd voor hun weerstand tegen manuele en ballistische aanvallen.

Meer weten

Onthaalkwaliteit

Uitstekend zicht en communicatie verzekerd door een aangepast intercomsysteem.

Meer weten

Een compleet assortiment dat aan al uw behoeften voldoet

Fichet Security Solutions België - Doorgeefluiken
Spreekloket

Spreekloketten vergemakkelijken de communicatie tussen een beschermde zone en het publiek. Ze bieden bescherming tegen ziektekiemen en fysieke agressie zonder dat een intercom nodig is. Weerstand tegen vandalisme of kogels tot ballistisch niveau BR4S (volgens EN1063).

Fichet Security Solutions België - Doorgeefluiken
Doorgeefschuif

Doorgeefschuiven zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dieptes en worden in het werkblad geïntegreerd. Ze zijn ideaal om documenten, tickets, enveloppen en pakketjes door te geven tussen een beveiligde ruimte en een openbare ruimte. Door hun ontwerp bieden ze bescherming tegen vandalisme en kogels tot niveau FB6 volgens de norm EN1522. Op verzoek kan voor sommige modellen een brandwerende uitvoering worden aangeboden.

Fichet Security Solutions België - Doorgeefluiken
Doorgeefkom

"Doorgeefkommen zijn een aanvulling op spreekloketten om munten, bankbiljetten, tickets of documenten door te geven tussen een beveiligde zone en het publiek.
Afhankelijk van het model zijn ze vandalismebestendig of kogelvrij tot niveau FB7."

Fichet Security Solutions België - Doorgeefluiken
Gevelschuif

Gevelschuiven worden voornamelijk gebruikt in overdekte buitentoepassingen (wachtposten, onthaalposten, nachtloketten enz.). Deze modellen, verkrijgbaar in verschillende maten, zijn vandalismebestendig of kogelvrij tot niveau FB7. Op verzoek kan voor sommige modellen een brandwerende uitvoering worden aangeboden. In combinatie met een full duplex intercomsysteem beschermen ze de werknemer perfect tegen fysieke agressie, tocht en stof.

Fichet Security Solutions België - Doorgeefluiken
Pakketluiken

Pakketluiken kunnen in een toonbank of in een gevel worden geïnstalleerd om documenten, tickets, enveloppen en pakketten door te geven. Door hun ontwerp bieden ze bescherming tegen vandalisme en kogels tot niveau FB4 volgens de norm EN1063.

Fichet Security Solutions België - Interfonie - Doorgeefluiken
Intercomsysteem

Intercomsystemen kunnen in het werkblad worden ingebouwd of gewoon als bedieningspaneel in het loket worden geplaatst. Als aanvulling op de doorgeefluiken, doorgeefkommen, doorgeefschuiven of pakketluiken verbeteren ze het geluidscomfort tussen het loket en het publiek.