Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Nieuws
  1. Home
  2. Nieuws

Nieuws

Hier vindt u alle nieuwigheden en nieuwsberichten met betrekking tot de Fichet Group

Een nieuwe klanten circuit voor Fichet Technologies

Op 19 september verwelkomde Fichet Technologies de veiligheidsdirecteuren van Agora Straatsburg. Een geweldige kans voor onze gasten om zich onder te dompelen in de wereld van hoge beveiliging door het nieuwe klanten circuit van onze productiesite te volgen die ingehuldigd werd in juli.

SMI opnieuw gecertificeerd en goedgekeurd door ANSSI

Fichet Security Solutions België - Customer experience FICHET

Het gebruik van door ANSSI (Franse tegenhanger van het CCB) goedgekeurde oplossingen, d.w.z. die erkend zijn door de Franse staat, wordt verplicht voor spelers van vitaal belang (OIV - opérateurs d'importance vitale). Fichet ontwikkelt zijn innovatieve aanbod voor toegangscontrole voortdurend in samenwerking met ANSSI.
Dankzij deze nieuwe kwalificatie versterken wij onze positie als belangrijke speler op het vlak van de elektronische beveiliging voor gevoelige sites. SMI Server is momenteel de enige door ANSSI gecertificeerde en goedgekeurde toegangscontroleoplossing die een dubbel veiligheidsbeleid hanteert voor uw sleutels: het eerste werkt met een softwarematige SAM en het tweede met een fysieke SAM.

Fichet Security Solutions België - Toegangscontrole

Twee oplossingen voor alle mogelijke behoeften:

  • SMI CSPN 01-01: een door ANSSI goedgekeurd toegangscontrolesysteem met softwarematige SAM. Een flexibele en evolutieve oplossing voor bedrijven. Eenvoudig te implementeren en makkelijk te installeren. Deze oplossing biedt een volledige integratie van het keyingproces.
  • SMI CSPN 01-02: een door ANSSI goedgekeurd toegangscontrolesysteem met fysieke SAM. Dit systeem biedt alle voordelen van SMI om organisaties te helpen die gedwongen zijn tot een gereglementeerde verdeling van hun beveiligingssleutels via fysieke SAM's.

Ongeacht de gekozen oplossing wordt de communicatie tussen de verschillende elementen van de architectuur versleuteld en geauthenticeerd. Dit garandeert een absolute vertrouwelijkheid, bescherming tegen vervanging van apparatuur en beveiliging tegen de risico's van cyberaanvallen.

Meer weten

Verbeterde kennis over de normen en certificeringen voor beveiligingsramen en -deuren