Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Safepay - Cash Management
  1. Home
  2. Cash management
  3. Retail - front office

Retail - front office

De Safepay™ geldwisselautomaten die in uw front office geïnstalleerd zijn, verwerken eenvoudig en veilig alle contante betalingen van uw klanten, waardoor uw medewerkers minder stress hebben en beschikbaar zijn voor andere taken.
Fichet Security Solutions België - Safepay - Cash Management

Optimalisatie en beveiliging van contant geld

De wereld van de handel is volop aan het veranderen, met consumenten die steeds veeleisender zijn en de best mogelijke winkelervaring vragen. Ondanks een sterke groei van de virtuele betalingen blijft contant geld een zeer belangrijk betaalmiddel.

Vandaag de dag moeten medewerkers meer tijd besteden aan klantenservice. Maar evengoed moeten ze zich kwijten van taken met minder toegevoegde waarde, zoals het handmatig tellen van de kasmiddelen of inkomsten.

Rust

Werken zonder de stress van cash

De Safepay™ geldwisselautomaat, die het kasgeld beheert, helpt uw medewerkers de stress af te gooien die contant geld met zich meebrengt.

De kassamedewerk(st)ers hoeven zich niet meer druk te maken over het tellen en eindeloos natellen aan het eind van de dag. De hoofdkassier / -caissière kan een vertrouwensrelatie opbouwen, aangezien het risico op interne diefstal zal verdwijnen.

Meer weten

Veiligheid

Aanpassing aan het proces van het kantoor

Het SafePay-systeem beveiligt uw contant geld door alle manuele contacten te elimineren. SafePay elimineert deze risico's door ervoor te zorgen dat contant geld volkomen veilig wordt opgeslagen, vanaf de betaling door de klant tot de ophaling door de geldtransporteurs. Bovendien zijn de bijbehorende realtime rapporten beschikbaar in de CashControl-applicatie. Om de veiligheid nog te verhogen, kan de geldwisselautomaat worden uitgerust met een plofsysteem dat de biljetten onbruikbaar maakt.

Meer weten

Aanpassingsvermogen

Uw noden zijn niet die van uw buur

Niet alle verkooppunten zijn gelijk en het aantal contante betalingen verschilt per winkel. In sommige is een SafePay-geldwisselautomaat nodig per twee kassa's, terwijl in andere voor elke kassa een automaat nodig is. Afhankelijk van de interne processen en of al dan niet gebruik wordt gemaakt van een geldtransporteur, kan een automaat noodzakelijk zijn in de backoffice om het geld veilig te bewaren voordat het wordt opgehaald. Daarom werd SafePay ontwikkeld in samenwerking met professionals in de retailsector. Dit zorgt ervoor dat elke klant, ongeacht hoe groot hij is, over een maximale flexibiliteit beschikt.

ROI: besparen op de cashflow

Door de integratie van een cash management-oplossing kunnen alle mensen die betrokken zijn bij de cashflow, meer tijd te besteden aan taken met een hogere toegevoegde waarde.

De tijd die elke dag wordt besteed aan het tellen, sorteren en afstemmen, loopt per persoon en per jaar aanzienlijk op. Met een geautomatiseerd cash management systeem in een gesloten circuit en online kunt u deze beheerskosten tot een minimum beperken en boekhoudkundige verschillen elimineren. Het personeel zal de tijd die het besteedt aan het beheren van contant geld, met de helft kunnen verminderen.

Dankzij deze oplossing krijgt de winkel, via zijn geldtransporteur en zijn bank, toegang tot de dienst krediet in rekening.

Geldbeheer optimaliseren

Safepay™, voor gemakkelijke en veilige contante betalingen.

Fichet Security Solutions België - Safepay - Cash Management

Een cash management-oplossing die zich aanpast aan uw verkooppunt en uw activiteit. Zo kunt u:

  • uw return on investment verbeteren
  • uw hele verkooppunt veiliger maken
  • de aandacht van alle medewerkers op de klant richten
  • toegang krijgen tot krediet in rekening
Meer weten

Het frontoffice-assortiment

Fichet Security Solutions België - Safepay - Cash Management
Safepay™

De frontoffice vereenvoudigen

"Bevrijd uw kassamedewerk(st)ers van contante betalingen door uw klanten hiervoor een eenvoudige en snelle oplossing te bieden.
Vergemakkelijk het werk van de managers, zodat ze zo weinig mogelijk directe interacties hebben met contant geld."

Fichet Security Solutions België - Safepay module CDS - Cash Management
Safepay™ CDS

Maak kasstromen veiliger

"Laat niemand nog rechtstreeks toegang hebben tot het geld in uw verkooppunt.
Verzamel en bewaar uw inkomsten van elke dag in alle veiligheid met een genormeerde oplossing. "

Fichet Security Solutions België - Cash Control Safepay - Cash Management
CashControl

Uw kasstromen beheren

Houd in real time toezicht op uw kasvoorraad, de transactiegeschiedenis van uw klanten, de geldophalingen in de winkel en de geldtransporteurs.
Anticipeer op bestellingen van kasmiddelen en ga over op daggeld (met instemming van de bank/geldtransporteurs).