Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Retail
  1. Home
  2. Retail en distributie

Retail en distributie

Met de toenemende criminaliteit is de retailwereld vandaag het doelwit van een groeiende dreiging. Bovendien moet hij de uitdagingen van de digitale transformatie aangaan door nieuwe lokale diensten aan te bieden met een verhoogde beschikbaarheid, waar ook contante betalingen nog steeds een belangrijke rol spelen.
Fichet Security Solutions België - SafePay Retail

Het hart van de klantenrelatie

Naast hun beschermende functie voor contant geld zijn de kassa's essentiële elementen binnen de klantervaring. Ze zorgen voor een vlotte doorstroming en garanderen een nauwkeurige teruggave, zodat men zich kan concentreren op het onthaal en de kwaliteit van het contact.

Geldbeheer optimaliseren

Steunend op een unieke ervaring in de bescherming van waardepapieren en overschrijvingsautomaten, brengt Fichet innovatieve oplossingen voor geldbeheer in een gesloten kringloop op de markt. Voor de klant betekenen deze oplossingen comfort en een vlotte doorstroming, en voor de exploitant tijdwinst en veiligheid. Dit ongeacht de grootte van uw zaak.

Beveiliging van het cashcircuit

Onze oplossingen voor een geautomatiseerde verwerking van contant geld optimaliseren uw productiviteit en verbeteren tegelijk de klantervaring.

Fichet Security Solutions België - SafePay Retail
  • De ophaling en opslag van contant geld automatiseren en stroomlijnen om de verliezen te beperken en de klantervaring te verbeteren
  • De telverrichtingen vereenvoudigen en tijd vrijmaken om zich op de klantrelatie te concentreren
  • End-to-end beveiliging van de kasstromen verzekeren door middel van verwerking in een gesloten kringloop, vanaf de kassa tot het verzamelcentrum
Meer weten

De backoffice beveiligen

De beveiligingsoplossingen van Fichet kunnen worden aangepast aan alle soorten winkels om personeel, gebouwen en geld te beveiligen.

Fichet Security Solutions België - Back office retail
  • Een beveiligde ruimte creëren om het personeel te beschermen tijdens het tellen en overdragen van het geld
  • Voldoen aan de wettelijke verplichtingen met betrekking tot het geldtransport en de toegankelijkheid van de backoffice
  • Het tellen en ophalen van het geld optimaliseren, in overeenstemming met de stromen binnen de onderneming
Meer weten