Aller au contenu principal
Fichet Security Solutions België - Elektronische Beveiliging
  1. Home
  2. Elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging

Fichet ontwerpt en ontwikkelt een elektronisch beveiligingsaanbod dat steunt op geïntegreerde oplossingen. Deze kunnen worden aangepast aan elke architectuur, van de meest eenvoudige tot de meest beveiligde, om tegemoet te komen aan de behoeften van elke bedrijfssector.
Fichet Security Solutions België - Elektronische Beveiliging

Betrouwbaarheid, prestaties en flexibiliteit

Fichet beschikt over een onderzoeks- en ontwikkelingsteam van ervaren ingenieurs die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van geavanceerde modulaire en evolutieve systemen. Met het oog op de deugdelijkheid van zijn oplossingen is het bedrijf proactief gestart met het certificeren van zijn producten. Deze garantie van technologische knowhow en expertise vormt de kern van alles bij de Fichet groep, die zijn klanten elektronische beveiligingsoplossingen van de hoogste kwaliteit wil bieden.

Fichet heeft ook technologische partnerschappen gesloten met toonaangevende spelers om de beste apparatuur op de markt te selecteren. Zo bieden wij volledig geïntegreerde oplossingen met een hoge toegevoegde waarde, afgestemd op de behoeften van elke markt.

 

 

Elektronische beveiligingsoplossingen voor uw veiligheid.

Fichet Security Solutions België - SMI Server - Geïntegreerd beveiligingssysteem
SMI SERVER

Een geïntegreerd systeem voor een omvattend veiligheidsbeheer

SMI Server is gebouwd rond een softwarepakket en biedt de mogelijkheid geavanceerde toegangscontrole-, inbraakdetectie- en camerabewakingsfuncties op afstand en in real time te beheren. Een krachtige en flexibele modulaire oplossing voor één of meerdere locaties, die zich aanpast aan de veranderende beveiligingsbehoeften.

Fichet Security Solutions België - Geïntegreerd beveiligingssysteem en inbraakdetectie - SecurWave-Securmanager - Elektronische Beveiliging
SECURWAVE

Multifunctionele beveiligingsautomaat voor meerdere locaties

SecurWave is een totaaloplossing voor het beheer van alarmen, toegangen, rolluiken en lokaal gestuurde processen voor hoogbeveiligde locaties met afstandsbewaking. Het is een oplossing voor lokaal of gecentraliseerd beheer van commerciële kantoren (bank-, distributienetwerk enz.).

Fichet Security Solutions België - Camera bewaking / CCTV - Elektronische Beveiliging
VISIOS@VE

Een compleet camerabewakingssysteem

"Het camerabewakingsaanbod van Fichet is gebaseerd op een open architectuur en beschikbaar in twee versies:
- een oplossing die is geïntegreerd in het bewakingssysteem SMI Server
- een autonome oplossing die gemakkelijk kan worden verbonden met een ander beheersysteem"

"BEGELEIDING OP MAAT

Van advies tot de definitie van de architectuur en opleiding: Fichet helpt u bij het ontwerpen van de elektronische beveiligingsoplossing die het best bij uw project in uw bedrijfsomgeving past. "

Fichet Security Solutions België - SMI Server - Elektronische Beveiliging